Expertisegroep Opleiden

In de EG Opleiden zitten bijna alle algemeen begeleiders van de scholen (ABS-sen) en de instituten (ABI's). Instituutsopleider Hans Scheltinga van het ILS HAN stuurt de EG aan. Louise Winkelmolen van de SSgN en Joke Gerrits van het Mondial College zijn de coördinatoren van de EG Opleiden

De EG Opleiden fungeert als platform voor de uitwisseling van alle ervaringen op het gebied van Samen Opleiden. Ook organiseert de groep professionaliseringsactiviteiten voor schoolopleiders en schoolpracticumdocenten.

Naam, functie en organisatie

Hans Scheltinga,